ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Happy Birthday to me!
 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
Allah selamatkan saya. Allah selamatkan saya. Allah selamatkan Hazmilia Kamarudin. Allah selamatkan saya :) 

I am totally 19 years old now :)

Alhamdulillah sebab Allah still bagi saya chance untuk teruskan hidup ni . terima kaseh Ya Allah . then , of coursee untuk mak dengan abah . haha comel je masing masing tadi . And thanks to my both sistar and my lil brothaaaaaaaa .

and tak lupa untuk kawan kawan saya , hehe thanks allyea and fieza sebab call and nyanyi birthday song tu untuk saya . hehe comel okay ! sayangg korang lah ngekk :p err then , ohh thanks epoy , apit , tam , akmal , anys , and eyka sebab datang buat surprise yang tak bape nak terkejut . thanks for bringing some cakes and the foods and the sprayssssss. Ypu guys made it.   

 thanks untuk hadiah ni epoy , apit , tam , and eyka :) 
psssttt : untuk sapa sapa yang celebrate birthday harini , 27/05/2012 . HAPPY BIRTHDAY . semoga Allah sentiasa merahmati kita . aminnnn :)
"Happy Birthday to me!" was Posted On: Sunday, 27 May 2012 @Sunday, May 27, 2012 | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from